Ga naar de inhoud
Home » Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Welkom bij Groendag – dé bron van kennis en inspiratie voor een duurzame groene leefomgeving. Wil jij op de hoogte blijven van onze evenementen, netwerkmogelijkheden, en de nieuwste ontwikkelingen in onderwijs en praktijk? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en maak deel uit van ons groeiende netwerk!

Wat kun je verwachten:

  • Kennis en Inspiratie: Ontvang regelmatig updates over onze evenementen, waar we een podium bieden voor netwerken, het uitwisselen van ideeën en het formuleren van gezamenlijke doelen.
  • Samenwerken en Ontmoeten: Leer van vooraanstaande sprekers, experts en educatieve sessies die gericht zijn op het versterken van samenwerkingen in de groene leefomgeving.
  • Duurzame Toekomst: Ontdek initiatieven die bijdragen aan een duurzame groene leefomgeving en draag bij aan ons gezamenlijk streven naar een naadloze verbinding tussen onderwijs en praktijk.

Waarom inschrijven:

  • Exclusieve Kansen: Ontvang als eerste uitnodigingen voor onze evenementen en profiteer van exclusieve mogelijkheden om deel te nemen aan educatieve sessies.
  • Netwerkopbouw: Verbind met gelijkgestemde professionals, studenten en belanghebbenden die zich inzetten voor een duurzame toekomst.
  • Mogelijkheden voor Samenwerking: Ontvang informatie over samenwerkingsmogelijkheden en draag bij aan het bevorderen van initiatieven in de groene leefomgeving.

Relatiegroep

Sluit je aan bij ons streven naar een naadloze verbinding tussen onderwijs en de praktijk. Laten we samen werken aan een gemeenschappelijke visie voor een duurzame toekomst.