Ga naar de inhoud
Home » Registreren » Exposanten

Exposanten

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen als exposant aan de Groendag. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om uw bedrijf te presenterenaan een breed scala aan professionals, potentiële klanten en zelfs getalenteerde studenten.

Met deze bijdragen kunnen we de kosten voor de bezoekers laag houden, waardoor we hoogwaardige locatie, faciliteiten en catering kunnen bieden. Daarnaast stellen deze bijdragen ons in staat om educatieve componenten te bekostigen die gericht zijn op de professionele ontwikkeling van de deelnemers en uw medewerkers. Elke standplaats is inclusief toegang voor twee personen en een maaltijd tijdens het evenement.

Boek je plek

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de voordelen van deelname als exposant en hoe je een bijdage kan geven aan het event. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk evenement te creëren!

Heb je nog vragen over het boeken van een plaats voor De Groendag op ons kennisplein, het organiseren van een kennissessie, of het sponsoren van De Groendag? Laat dan je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Groendag 2024 14:00 – 20:00